jelmer young professional

Wij zijn Jelmer

Heb jij ambitie, lef en een grenzeloze nieuwsgierigheid? En wil je de technische sector op zijn kop zetten met innovatieve ideeën, slimme oplossingen en verrassende samenwerkingen? Dan biedt Jelmer de ultieme start voor jouw carrière.

Jelmer gelooft in de kracht van de nieuwe generatie. We gaan voor het maximaal ontwikkelen van jong talent in de wereld van civiele techniek, bouw, water, gebiedsontwikkeling en energie. Via het driejarige Jelmer Impact Programma krijgen young professionals bij ons de kans om zich te ontwikkelen tot lifelong learners. Nieuwsgierige en zelfbewuste young professionals die wij verbinden aan organisaties met lef. Hiermee creëren we versnelling en vernieuwing en stomen we Nederland klaar voor de uitdagingen van de toekomst.

Zo doen we dat

Binnen ons driejarig talentontwikkelprogramma leer je de technische sector vanuit verschillende perspectieven kennen. Zo ontdek je wat wel én niet bij jou past. Dat doe je enerzijds door werkervaring op te doen binnen drie verschillende organisaties. Parallel aan je vakinhoudelijke werk bij onze business partners neem je deel aan het Jelmer Impact Programma. Aan de hand van trainingen, intervisie, persoonlijke coaching en on the job begeleiding rusten wij je uit met een arsenaal aan sociale en vakinhoudelijke vaardigheden. Als changemaker in spé kun jij je kennis direct toepassen in de praktijk van onze business partners. Ook staan onze talent managers altijd voor je klaar om te sparren over de dingen die je lastig vindt of waar je tegenaan loopt.

Ambitieuze topspelers

Jelmer heeft een waardevol netwerk opgebouwd van ambitieuze topspelers in het speelveld van civiele techniek, bouw & vastgoed, energie en gebiedsontwikkeling waar jij direct aan de slag kunt. Business partners die behoefte hebben aan slimme ingenieurs en adviseurs, die werkzaam zijn in rollen als bijvoorbeeld junior projectmanager, procescoördinator, omgevingsmanager, procesbeheerser en contractmanager. Binnen deze ambitieuze bedrijven en vooruitstrevende publieke organisaties krijgen young professionals zoals jij de ruimte om zich in versneld tempo te ontwikkelen.

heb jij het jelmer gen?

De belangrijkste eigenschappen van een Jelmer zijn nieuwsgierigheid, authenticiteit en de wil om jezelf te ontwikkelen. Die eigenschappen komen tot uiting in je talent om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedrag en prestaties – en een open en nieuwsgierige houding ten opzichte van andere mensen, visies en denkwijzen. Je hebt het vermogen om te staan voor je waarden en normen, ook als die onder druk worden gezet. Bovendien heb je het lef om kritisch naar jezelf, organisaties en processen te kijken én heb je de ambitie om een verschil te maken in de sector. Je hebt een bachelor of masteropleiding afgerond met maximaal drie jaar werkervaring. Innoverend vermogen en maatschappelijke betrokkenheid zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden we jou?

Jelmer biedt je de mogelijkheid om de technische sector vanuit verschillende perspectieven te ontdekken. Bij iedere business partner werk je actief mee aan projecten en opdrachten. Naast deze uitdagende en gevarieerde projecten, neem je deel aan een intensief talentontwikkelprogramma van Jelmer. Uiteraard bieden we je een goed salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. De Jelmers omschrijven de werksfeer als een warm bad waar hard gewerkt wordt en alle ruimte is voor een goede grap en gezellige borrels op de Vinkeveense Plassen. We gaan er regelmatig met elkaar op uit en wisselen sportevenementen af met vakinhoudelijke sessies en zelfs een knowledge exchange trip naar het buitenland.

Sta jij te popelen?

Begin jij liever gisteren dan vandaag bij Jelmer?! Stuur je CV met motivatie naar evahilbrands@jelmer.nl; we ontmoeten je graag! Meer weten over Jelmer? We kunnen altijd vrijblijvend even bellen natuurlijk.

Check ook onze website www.jelmer.nl of volg ons op LinkedIn!