evenementen

Op deze pagina staat een overzicht van alle evenementen waaraan Virgilianen mee kunnen doen

Inhousedag OC&C

8 maart 2024

Op 8 maart zal de OC&C Inhousedag plaatsvinden. We zullen deze dag langsgaan bij het hoofdkantoor in Rotterdam om gedurende de middag een case te behandelen. De dag zal worden afgesloten met een borrel.

consultancy tour

27 en 28 maart 2024

Denk jij erover om later als (strategy) consultant aan de slag te gaan? Twijfel niet langer, en geef je gratis op voor de altijd enorm populaire Consultancy Tour. Dit jaar gaan we over twee dagen langs bij Accenture, Roland Berger, IG&H en Valcon. Je luncht en dineert op de kantoren, lost cases op, spreekt de werknemers en ziet de bedrijven echt van binnen. Dit evenement is perfect om te zien of de consultancy wereld inderdaad iets voor jou is. Mocht je dat al zeker weten, dan krijg je door deze tour een goed beeld van de overeenkomsten en de verschillen tussen de consultancies.

alcuin business day

8 mei 2024

Ben je tweede- of derdejaars studie, en lijkt het je leuk om voor het eerst in contact te komen met bedrijven die voor jou interessant kunnen zijn? Zoek je een stage, of een bedrijf om je Bachelor Eindproject bij te doen? Kom naar de Alcuin Business Day! Dit evenement, speciaal voor jongerejaars, biedt jou de kans om in een dag meerdere bedrijven te leren kennen, en op een laagdrempelige manier te spreken. Ook krijg je een professionele vaardigheidstraining van een hierin gespecialiseerd bedrijf. De dag sluit af met een diner en een borrel.

oliver wyman x dsc

16 mei 2024

Bij de Casemiddag van Oliver Wyman zal een groep van 10 studenten van Virgiel en 10 studenten van DSC worden uitgedaagd met een case. Tijdens de case zijn consultants van Oliver Wyman aanwezig om vragen te beantwoorden en de uiteindelijk casepresentaties te beoordelen. De dag zal worden afgesloten met een borrel.

sustainability diner

24 mei 2024

Tijdens het Sustainability Diner zullen twee bedrijven die de energiesector aan het verduurzamen zijn naar Delft afreizen om hun bedrijf te presenteren en daarna een case te doen met een geselecteerde groep studenten. Het thema van de avond is de energie transitie. Er waren in totaal 20 studenten geselecteerd waarmee het luxe drie-gangen diner plaatsvond. Hierna volgt een gezellige borrel om nog op een informelere wijze de dag met elkaar af te sluiten.

kearney delftsch duel

13 juni 2024

Tijdens deze dag zullen geselecteerde studenten van Virgiel en DSC het tegen elkaar opnemen in een spannende dag vol leuke uitdagingen en challenges. Aan het einde van de dag zal er voor het 7de jaar op rij één vereniging als winnaar worden verkozen. 

afgeronde evenementen

infrastructure diner

16 februari 2024

Het Infrastructure Diner is een diner voornamelijk voor studenten van Civiele Techniek en Werktuigbouwkunde. Count & Cooper en Flux Partners zijn langsgekomen om studenten die geïnteresseerd zijn in dit vakgebied uitdagende cases bieden. Vervolgens was er tijdens het diner en een borrel tijd om verder kennis te maken met elkaar.

IMG_4672

Delftsch Dames diner

12 januari 2024

Het Delftsche Damesch Diner (voorheen vrouwenevent) is een diner waarbij 2-3 bedrijven langskomen op Virgiel en waar 20 studenten aan zullen deelnemen. De avond zal aftrappen met een lezing van een powervrouw waarna de bedrijfspresentaties zullen volgen. Vervolgens nemen de studenten deel aan een case van een bedrijf. We hebben de avond afgesloten met een heerlijk luxe diner en een borrel. Dit jaar was het diner met BAM en met IG&H! 

engineering tour

30 november en 1 december 2023

De Engineering Tour is een van de paradepaardjes van onze vereniging. Tijdens deze tweedaagse tour zal een door de bedrijven geselecteerde groep Masterstudenten een dagdeel langs komen voor een inhousedag. De invulling hiervan is geheel aan het deelnemende bedrijf en zou bijvoorbeeld in de vorm van een case, presentatie of rondleiding kunnen zijn. Hierna zal het dagdeel worden afgesloten met een lunch of borrel waarbij bedrijven en studenten elkaar kunnen spreken. Dit jaar zijn we langsgegaan bij Fokker, Dura Vermeer, Stedin en Defensie. 

van oord inhousedag

20 oktober 2023

Op 20 oktober is een groep van 27 Virgilianen met een bus afgereisd naar het hoofdkantoor van Van Oord in Rotterdam. Bij aankomst is er een presentatie gegeven met wat achtergrond over Van Oord, gevolgd door een pittige case. Nadat de winnaar van de case bekend was gemaakt is de dag afgesloten met een borrel om elkaar nog wat informeler te leren kennen.

Vragen over evenementen?

Wij zijn iedere doordeweekse dag te bereiken via telefoon of email