evenementen

Op deze pagina staat een overzicht van alle evenementen waaraan Virgilianen mee kunnen doen

oliver wyman x dsc

12 Mei 2023

Oliver Wyman is een van de grootste consultancy bureaus wereldwijd. Hun focus ligt voornamelijk op strategie/managementadvies. Op deze dag zullen we met een aantal studenten van zowel Virgiel als van het DSC cases oplossen De dag zal plaatsvinden op het Virgiel en na de casemiddag zal er een afsluitende borrel zijn op DSC.

Delftsche damesch diner

26 mei 2023
Het Delftsche Damesch Diner (voorheen vrouwenevent) is een diner waarbij 2-3 bedrijven langskomen op Virgiel en waar 20 studenten aan zullen deelnemen. De avond zal aftrappen met een lezing van een powervrouw waarna de bedrijfspresentaties zullen volgen. Vervolgens nemen de studenten deel aan een case van een bedrijf. We sluiten de avond af met een heerlijk luxe diner en een borrel. Deelname is gratis!

Build up your start-up

31 Mei 2023

Build up your Start-up is een dag waar studenten uit Delft belangrijke kennis over het starten, opzetten en draaiende houden van een startup bijgebracht wordt. Dit wordt gedaan aan de hand van workshops die gegeven worden door professionele partijen met veel ervaring en kennis over het ondernemerschap met daarop volgend werksessies onder begeleiding van coaches.

afgeronde evenementen

Consultancy tour

Donderdag 23 en vrijdag 24 maart 2023

Denk jij erover om later als (strategy) consultant aan de slag te gaan? Twijfel niet langer, en geef je gratis op voor de altijd enorm populaire Consultancy Tour. In 2 dagen tijd ga je langs 4 grote consultancies. Je luncht en dineert op de kantoren, lost cases op, spreekt de werknemers en ziet de bedrijven echt van binnen. Dit evenement is perfect om te zien of de consultancy wereld inderdaad iets voor jou is. Mocht je dat al zeker weten, dan krijg je door deze tour een goed beeld van de overeenkomsten en de verschillen tussen de consultancies.

Alcuin business day

Woensdag 22 maart 2023

Ben je tweede- of derdejaars studie, en lijkt het je leuk om voor het eerst in contact te komen met bedrijven die voor jou interessant kunnen zijn? Zoek je een stage, of een bedrijf om je Bachelor Eindproject bij te doen? Kom naar de Alcuin Business Day! Dit evenement, speciaal voor jongerejaars, biedt jou de kans om in een dag meerdere bedrijven te leren kennen, en op een laagdrempelige manier te spreken. Ook krijg je een professionele vaardigheidstraining van een hierin gespecialiseerd bedrijf. De dag sluit af met een diner en een borrel.

Energy diner

Vrijdag 17 maart 2023

Tijdens het Energy Diner zijn Essent en Exxonmobil naar Delft afgerezen om hun bedrijf te presenteren en daarna een case te doen met een geselecteerde groep studenten. Het thema van de avond was de energie transitie. Er waren in totaal 20 studenten geselecteerd waarmee het luxe drie-gangen diner plaatsvond. We sloten de dag af met een gezellige borrel om nog op een informelere wijze de dag met elkaar af te sluiten.

 

Medtech diner

Vrijdag 10 maart 2023

Het MedTech Diner is dit jaar terug van weggeweest! Het diner vond dit jaar plaats op Virgiel waarbij Gupta Strategists en Buitenhuis Advies langskwamen. Twintig studenten namen deel en losten cases op gericht op medtech. Verder was er een luxe drie gangen diner en afsluitend een borrel waar de bedrijven en studenten op een laagdrempeligere manier met elkaar konden praten. 

Trading diner

Vrijdag 13 januari 2023

Op deze dag komen twee bedrijven uit de ICT sector naar Virgiel om presentaties, cases en lezingen te geven. Dit jaar zijn dat IMC en DaVinci. Tijdens deze interactieve dag leer je de twee bedrijven en hun sector goed kennen.

Engineering tour

Donderdag 1 en vrijdag 2 december 2022

De Engineering Tour is een van de paradepaardjes van onze vereniging. Tijdens deze tweedaagse tour zal een door de bedrijven geselecteerde groep Masterstudenten een dagdeel langs komen voor een inhousedag. De invulling hiervan is geheel aan het deelnemende bedrijf en zou bijvoorbeeld in de vorm van een case, presentatie of rondleiding kunnen zijn. Hierna zal het dagdeel worden afgesloten met een lunch of borrel waarbij bedrijven en studenten elkaar kunnen spreken.

MAERSK INHOUSEDAG

27 Oktober 2022

Op 27 oktober zal de Maersk Inhousedag plaatsvinden. We beginnen de dag met een bezoek aan de terminal op de Maasvlakte. In de middag zullen we naar het Europese Operations kantoor in Rotterdam gaan. Hier zal de dag worden afgesloten met een bedrijfsborrel. Op Maersk.com kun je meer informatie vinden over de toffe projecten van Maersk. 

ICT INHOUSEDAG

17 Oktober 2022

Ben jij geïnteresseerd in de digitale transformatie en in ICT? Kom naar de ICT Inhousedag! We zullen langs gaan bij IG&H en Innopay in Utrecht en in Amsterdam op de Zuidas. IG&H is een consultant die zich bezig houdt met de digitale transformatie en Innopay heeft onder andere geholpen met het creëren van iDeal. We sluiten de dag af met een borrel op de Zuidas.

infrastructure diner

Vrijdag 30 september 2022
Het Infrastructure Diner is een diner voor voornamelijk studenten van Civiele Techniek en Werktuigbouwkunde. Ballast Nedam en WSP zullen langskomen om studenten die geïnteresseerd zijn in dit vakgebied uitdagende cases bieden. Vervolgens is er tijdens een diner en een borrel om verder kennis te maken met elkaar.

Vragen over evenementen?

Wij zijn iedere doordeweekse dag te bereiken via telefoon of email