evenementen

Op deze pagina staat een overzicht van alle evenementen waaraan Virgilianen mee kunnen doen

Personal Branding Training

Maandag 9 november 2020

Vind je het moeilijk om zelfverzekerd een kort en bondig verhaal te vertellen over wie je bent en waarvoor je staat? En al helemaal nu alles online is? Kom naar de Personal Branding training! Leer de beste versie van jezelf presenteren en hoe je jouw kwaliteiten kan benadrukken!

Private Equity Diner

Datum: N.T.B.

Ben jij geïnteresseerd in investeringen, beleggen en finance? Schrijf je dan nu gratis in voor het Private Equity Diner! Private equity kantoren investeren in bedrijven om zodanig meer kapitaal te creëren om de beursgang heen.

Door middel van een case, een luxe diner en afsluitend een borrel kun je op een laagdrempelige manier alles te weten komen van werknemers uit deze sector. 

ICT diner

Datum: N.T.B.

Spreekt informatie- en communicatietechnologie jou erg aan, en wil je in contact komen met topbedrijven in die sector? Schrijf je dan gratis in voor het ICT diner! Je lost een case op van één van de deelnemende bedrijven waarbij je samenwerkt met andere studenten, onder toeziend oog en met hulp van van werknemers van het bedrijf. Tijdens het luxe diner en de opvolgende borrel zit je aan tafel met de bedrijven, waarbij je hen alles kunt vragen wat je wil!

Alcuin Business day

Datum: N.T.B.

Ben je tweede- of derdejaars studie, en lijkt het je leuk om voor het eerst in contact te komen met bedrijven die voor jou interessant kunnen zijn? Zoek je een stage, of een bedrijf om je Bachelor Eindproject bij te doen? Kom gratis naar de Alcuin Business Day! Dit evenement, speciaal voor jongerejaars, biedt jou de kans om in een middag meerdere bedrijven te leren kennen, en op een laagdrempelige manier te spreken. Ook krijg je een professionele vaardigheidstraining van een hierin gespecialiseerd bedrijf. De dag sluit af met een luxe diner en een borrel.

Consultancy tour

Donderdag 3 en vrijdag 4 maart 2021

Denk jij erover om later als (strategy) consultant aan de slag te gaan? Twijfel niet langer, en geef je gratis op voor de altijd enorm populaire Consultancy Tour. In 2 dagen tijd ga je langs 4 grote consultancies. Je luncht en dineert op de kantoren, lost cases op, spreekt de werknemers en ziet de bedrijven echt van binnen. Dit evenement is perfect om te zien of de consultancy wereld inderdaad iets voor jou is. Mocht je dat al zeker weten, dan krijg je door deze tour een goed beeld van de overeenkomsten en de verschillen tussen de consultancies.

Finance diner

Vrijdag 26 maart 2021

Op het Finance Diner maken 20 studenten kennis met twee bedrijven uit de finance sector. Dit evenement vindt plaats op onze sociëteit. De dag begint na de lunch met bedrijfspresentaties, waarin de twee bedrijven zich voorstellen. Na de presentaties, gaat met elk bedrijf een groep studenten mee, die samen een casus van het bedrijf gaan oplossen. Na de casus voegen de twee groepen zich weer samen voor een luxe diner, en tenslotte, is er ook nog een afsluitende borrel om na te praten over de dag. 

Business tour

Donderdag 20 en vrijdag 21 mei 2021

Aan de Business Tour doen elk jaar vier bedrijven mee. Op vrijdagochtend verzamelen we in Delft om samen met 20 studenten naar het eerste bedrijf te gaan. De studenten maken kennis met de vier bedrijven door middel van een casus, bedrijfspresentatie en een activiteit. Na het diner en een leuke activiteit op vrijdag gaan we weer terug naar Delft (in verband met COVID-19 is de Business Tour dit jaar níet met overnachting). De volgende dag bezoeken we nog twee bedrijven en het programma eindigt bij het vierde bedrijfsbezoek op zaterdagmiddag/avond.

Vragen over evenementen?

Wij zijn iedere doordeweekse dag te bereiken via telefoon of email