Jouw carrière via Virgiel

De Commissie Externe Betrekkingen is er vanuit Virgiel voor jouw carrière! Een jaar lang zetten wij ons in om jou de kans te bieden met een grote variatie aan bedrijven in contact te komen. Van finance tot engineering, van de bouw tot consultancy, alle sectoren zijn op onze evenementen vertegenwoordigd. Bedrijven doen mee aan onze evenementen om cases of trainingen te geven, maar ook met jullie te dineren en te borrelen. Op die manier hebben jullie de gelegenheid om op een informele manier met werknemers van grote bedrijven te praten en al je prangende vragen te stellen. Zo heb jij via Virgiel de kans om je voor te bereiden op de arbeidsmarkt en erachter te komen wat je écht leuk vindt! Onze evenementen vinden gedurende het gehele jaar plaats, wil je niks missen? Houd dan onze LinkedIn, Facebook en Instagram pagina in de gaten! Op onze kanalen en de fotopagina kun je een impressie van onze evenementen krijgen.


Jaarplanning & Evenementen interesse

Hier vind je het overzicht van al onze evenementen in dit academisch jaar. Wil je nooit meer een evenement missen? Voeg dan de Google Agenda toe.


Wil je graag op de hoogte gehouden worden over alle inschrijvingen? Laat weten in welke evenementen je interesse hebt.


Masterhuizen gezocht!

Woon jij in een masterhuis samen met andere (oud-)Virgilianen en willen jullie altijd het laatste nieuwe meekrijgen over al onze evenementen? En profiteren van voordelen zoals een huizenpakket? Het masterhuizenbestand helpt ons om jullie nog beter te kunnen bereiken!


Ideeënbus

Heb jij ideeën, opmerkingen of suggesties voor ons? Hier heb je de ruimte om ze door te geven! Een praatje komen maken mag ook altijd!


Onze hoofdpartner

In samenwerking met

Pages: 1 2