who we are

De kracht van CGI zit in het uitstekende teamwork. Dat is altijd het fundament geweest van onze projecten. Samen successen boeken door het maximale uit elkaar te halen. Het begint bijna vanzelfsprekend te worden, al is dat het natuurlijk niet. Ons geheim? De samenhang tussen vakinhoud en de omgang tussen collega’s onderling zijn de ingrediënten van ons succes. Niet voor niets scoren we hoog op klant- en medewerkerstevredenheid. Dat zegt genoeg!

Bij CGI krijg je volop de mogelijkheid je talenten te ontplooien. Vanaf het moment dat je als student (stagiair of afstudeerder) of als schoolverlater bij CGI komt werken, maak je deel uit van een hechte community van gepassioneerde professionals. Je speelt direct een vitale rol in de diensten die we leveren aan onze klanten. Van gezondheidszorg tot ruimtevaart draag jij bij aan de IT-services van ‘s werelds meest boeiende sectoren.

Of je nu een startende of ervaren IT-professional bent, CGI biedt jou mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Onze kleine, zelfsturende teams houden je geïnspireerd en helpen je om wat je goed doet, nóg beter te doen. Met meer dan 80.000 experts wereldwijd vind je bij ons een enorme bron aan kennis, ervaring en ondersteuning waar je op terug kunt vallen.

Op zoek naar jou!

Zit je in de afrondende fase van een IT- of ICT-gerelateerde WO opleiding, of ben je recentelijk afgestudeerd? Dan komen we graag met jou in contact. Wij zoeken talentvolle, ondernemende en zelfstandige studenten, die kansen creëren en deze ook durven pakken.

bekijk de vacatures van cgi