Over Virgiel

Met ruim 2000 leden is de K.S.V. Sanctus Virgilius, kortweg Virgiel, de grootste en actiefste studentenvereniging van Delft. Onze leden zijn voornamelijk technische topstudenten van de TU Delft met enkelen van de Haagse Hogeschool en Hogeschool Inholland. Het belangrijkste aspect van Virgiel is dat haar leden zich buiten hun studie om kunnen ontplooien op verschillende manieren. Zo zijn er meerdere sport- en cultuur onderverenigingen, die veelzijdige activiteiten organiseren. Ook zijn er tal van commissies waar de leden zich in kunnen ontwikkelen, aangezien alles wat er op of vanuit Virgiel gebeurt, georganiseerd wordt door de leden zelf. Onze leden ontwikkelen zich op deze wijze op zowel organisatorisch als sociaal gebied, door hier actief voor te kiezen naast hun studie.

Wat kunnen wij uw bedrijf bieden?

De Commissie Externe Betrekkingen faciliteert vele mogelijkheden voor bedrijven om in contact te komen met het technisch talent van Virgiel. Door het jaar heen organiseren wij circa tien carrière-evenementen waarop bedrijven zichzelf door middel van cases, diners, borrels of lezingen kunnen laten zien bij onze leden. Daarnaast bieden wij talloze exposure mogelijkheden. Naast onze standaard producten staan wij altijd open voor ludieke en creatieve ideeën! Uw idee delen of meedoen aan een evenement? Neem contact met ons op!

Gedurende het jaar bieden wij bedrijven onder andere de volgende mogelijkheden:


Private Equity Diner

Het Private Equity Diner is een primeur dit jaar. Twee bedrijven zullen langskomen om studenten die geïnteresseerd zijn in dit vakgebied uitdagende cases bieden. Vervolgens is er tijdens een diner en een borrel ruimte om verder kennis te maken met elkaar.

Ook andere duo bedrijven diners zijn mogelijk. Afgelopen jaar hebben we zowel een consultant-engineering diner als een medical technology diner georganiseerd.

Alcuin Business Day

Het doel van de Alcuin Business Day is om jongerejaars studenten voor het eerst in contact te laten komen met bedrijven. Deelnemende bedrijven geven een training of workshop aan een groep van 10-20 studenten. Verder is er tijdens de lunch een bedrijvenmarkt met stands. Na de lunch is er een tweede ronde met trainingen en workshops.

Consultancy Tour

De Consultancy Tour is het meest populaire carrière-evenement van onze vereniging. Tijdens deze tweedaagse tour zal een door de bedrijven geselecteerde groep Masterstudenten een dagdeel langskomen voor een serieuze case. De precieze inhoud van dit dagdeel is geheel door de bedrijven zelf in te vullen. Verder is voor deelnemende bedrijven genoeg tijd om met studenten in contact te komen tijdens een lunch, borrel of diner.

Finance Diner

Het Finance Diner is een populaire avond op onze vereniging. Uit de aanmeldingen wordt door de bedrijven een selectie gemaakt van 20 masterstudenten met een persoonlijke interesse in de financiële sector. Voorafgaand aan het diner zullen de bedrijven een presentatie geven en een case voorleggen aan de studenten. Iedereen schuift aan tafel voor een chique diner, waar er voldoende tijd is om alle studenten te spreken. De avond wordt uiteraard afgesloten met een borrel.

Business Tour

De Business Tour is een van de paradepaardjes van onze vereniging. Tijdens deze tweedaagse tour zal een door de bedrijven geselecteerde groep Masterstudenten een dagdeel langs komen voor een inhousedag. De invulling hiervan is geheel aan het deelnemende bedrijf en zou bijvoorbeeld in de vorm van een case, presentatie of rondleiding kunnen zijn. Hierna zal het dagdeel worden afgesloten met een lunch of borrel waarbij bedrijven en studenten elkaar kunnen spreken.

Op maat gemaakt evenement

Heeft u interesse in een samenwerking, maar zit de juiste vorm hier niet tussen? Wij staan open om samen met u naar de perfecte manier te zoeken om uw bedrijf in contact te laten komen met onze leden. Zo is in 2014 met het Ministerie van Defensie een voorlichtingsdag opgezet voor alle technische studenten, waar onder andere live verbinding was met militairen in het buitenland. Niets is te gek!

Exposure

Naast onze carrière-evenementen bieden wij ook de mogelijkheid tot promotie onder onze 2000 leden. Dit kan in tal van verschillende vormen, denk aan een gerichte mailing naar een bepaalde leeftijdsgroep of studie, of bijvoorbeeld een interview met een oud-Virgiliaan dat bij uw bedrijf werkt voor in ons verenigingsblad of jaarboek. Ook hebben we Social Media kanalen met meer dan 1000 volgers tot onze beschikking.


Onze hoofdpartner

In samenwerking met

Pages: 1 2